resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 702
    bir konu var kendisini eleştirmek istediğim. düşündüm biraz yazmak için çok toparlayamadım. kendisi ve yönetimi için yapılan eleştirileri hep ağır buldum. aziz yıldırım'a bir şekilde bağlı olduğu, adnan sezgin'den vazgeçmeyişinin altındaki neden(!) transfer sözü verip yapamaması fala filan.
    yeni nesil galatasaray taraftarı sabırsız, şımarık kabul ediyorum. böyle bir taraftar profiline başkanlık yapmak ta yöneticilik yapmakta çok zor bunu da kabul ediyorum.

    adnan polat bir vizyon ile başa geldi. rijkaard'ı getirmesi mali yapıyı düzeltmesi hep bu yüzden. hep geleceğe hep ileriye bakıyor. çok takdir ediyorum bu yönünü. rahmetli canaydın zamanında televizyonlara bile çıkıp taraftardan yardım isteyecek kadar bu işe gönüllü. bugün geciken iki transferden dolayı sapıtan taraftar o günleri hatırlamalı. hatırlamak zorunda.

    şimdi tek bir isteğim var adnan polat'tan. biraz da sitem katarak. rahmetli canaydının fatih terim'e yaptığını yapmasın. terim tek başına direnmeye kalktı medyaya başarısızlığa ve olmadı. faruk süren gibi olma zamanı şimdi. çıkıp demelidir ki rijkaard burada ve kalacak "bu rijkaardın da son şansı zaten" diyen servet gibi adamlar da defolup gidecek bu kulüpten.
    bu vizyon öyle ya da böyle tamamlanacak. kötü futbola da razıyım hepsi düzelir hemde bir haftada değişir bütün işler.

    bu camianın bir lideri var o da adnan polat.
    birinin hatırlatması lazım.

    editinho : takdir yerine taktir yazmışım. denetim timi uyuma lan kendim buldum hatamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın