• 1
    bugünlerde türk telekom arena'nın açılış heycanı ile dolaşan genç arkadaşlarımızın (bende 25 yaşındayım ya neyse) hatırlamadığı benimse hatırladığım ilk açılış maçı.
    galatasaray fatih terim ile yeni bir döneme giriyordu ali sami yen stadı ise neden olduğunu henüz hatırlamadığım bir nedenle açılış yapıyordu. sanıyorum boya badana yapılmıştır kapasite arttırılmıştır işte loca vip koltukları falan yenilenmiştir ne olcak başka allasen.

    bir zamanlar lincoln'ü izlemek için istanbulspor maçıyla olimpiyat stadını dolduran taraftarların çoğu henüz sütten kesilmemişti bu maç oynanırken. bu maç hagi'nin galatasaray formasıyla çıktığı ilk maç olma özelliğini taşıyor. hani kocaman kalın bir kitap dolusu tarih yazan takımın henüz kalemin mürekkebini boş kağıtta denediği zamanlar. olsun ben bu maçı izledim tarih öncesine kendimce tanıklık ettim.

    maça gelirsek 1-1 bitti diye hatırlıyorum ama yalan olabilir. captano ya da zizonkovac'a sormak lazım ama daha önce entry yazılmamış olması beni şaşırttı. hagi ile ilgili aklıma gelen bir pozisyon var anlatayım. hagi yedek kulübesinin önünde taç çizgisinde dolanıyor ve hagi ye uzun bir top atıldı. içimden diyorum kesin taca çıkacak yada birine çarpıp sahaya döner heralde. hagi durdu.. durdu.. top tam inişe geçerken omzuyla rakibin üstünden çalımladı. tabi alkış kıyamet ben tv başında çıldırıyorum . ahh şimdi yok ajax'mış yok şuymuş buymuş .

    aslında düşünülünce monaco o zaman için çağırılabilecek en mantıklı rakipmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın