• 15
    sonuna kadar hakli adamdir. neymis efendim kale arkasi tribunmus herkes istedigi yere otururmus. yok efendim burasi sinema miymis? biri de kalkmis oradan iett ornegi veriyor ki kel alaka. ne iciyorsunuz birader bu kafaya ulasmak icin? ben kombine almisim, koltugumu saha gorusune gore bilgisayardan secmisim, dahasi bu secme hakki bana kulup tarafindan verilmis. sen kimsin ki benim koltugumu gasp ediyorsun, bir de ustune ahkam kesiyorsun?

    bir de su mac izlemek isteyen dogu ya da bati tribune gitsin muhabbeti cikti. siz mi karar veriyorsun hangi tribune gidecegime yahu? dahasi siz mi vereceksin guney ile bati arasindaki fiyat farkini?

    insanlarin dogal hakkini elinden alip, ustune ahkam kesip, uzerine onlari birseylere sebep gosteriyorsaniz kusura bakmayin bi tribundeki mafyacilik zihniyetinin hala hukum surmesinin, insanlara kufur edilip dovulmesinin sebebi sizlersiniz.

    edit: soz konusu tutumum kuzey alt kat icin degildir .maalesef onlarin oldugu tribunde oyle birsey olamayacagini bilecek kadar gittim maclara. ki sirf bu yuzden ters tribunden kombine almis biriyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın