• 41
    adama demişler ki sen bu kulübü mali açıdan düzlüğe çıkarmak için çalışacaksın. sonra demişler ki stat işini halledeceksin sonra 2012 kriterleri diye bişey var biz diğer kulüplerin kat kat gerisindeyiz böyle giderse ayvayı yedik bizi bir de bu kriterlere uydur. adam elinden geldiğince her işi başarmış ama bu adam futbola zerre karışmamış. şimdi bizim vizyon yoksunu taraftarımız çıkıp diyor ki her defasında 2012 diyor stat diyor hep aynı şeyleri söylüyor.

    oğlum siz mal mısınız. adama ne yapacaksın dedilerse çıkar onu yapar. zaten senin gibi bizim gibi mal taraftar olduğu sürece bizden ne olur ki ? faruk süren 10 yıl geçti hala uefa kupası diyor herkes başardığı şeyden bahseder. faruk süren in mali yapıdan stat işinden bahsettiğini duydun mu ? fatih terim'in ikinci galatasaray döneminden bahsettiğini duydun mu ? ergün gürsoy'un şampiyonluklar kazandırmasını dinledin trömsö'yü dinledin mi ?

    bu adamlar 10 yılda 7 şampiyonluk 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu sözü vermediler bize. işine gelince galatasaray çok büyük öyle büyük böye büyük iş icraate gelince sadece futbola göre yorum yap. adnan polat başarısız yeaaaaaaaaa de. inan kıraç çıksın onu kahraman ilan et. hemen gece yatarken hayallere dal. sen kimsin senin vizyonun ne ki takımının vizyonu o olsun.

    bu adamlar futbolda işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar tamam ama yaptıkları iyi şeyleri de bi gör bi değerlendir. ışın çelebi bir tarafını yırtıyor bişeyler anlatmak için bir dinle. sen 2006 da mucize şekilde şampiyon oldun ama bunun mucize olduğunu anlamadın. bu adam sen 2007 de inamoto ile şampiyonlar liginde oynama diye uğraşıyor. bu adamlar şampiyonluğu son saniye mucizevi şekilde kazanma 2 hafta öncesinden ilan et diye çalışıyor. bu kadar acımasız olma bu kadar vizyonsuz olma. bu hayatta bugüne kadar neleri başardın otur bunu düşün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın