aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3293
    böylesine kıymetli bi insanı, hakkında hala 'milli takım için galatasaray'ı kullandı, takmadı, yattı bıkbıkbık' diyenler, 'gülüşüne tav oluyorsunuz' sığlığında alay edenler varken, 'ne verdi ki bu takıma' diyecek kadar gördüğüne kör olmuş, detaylardan uzak insanlara rağmen, izleyebildik/izleyebiliyoruz ya şu güzel renkler altında, ne diyeyim mucize gibi bir şey valla. çünkü hak etmediğimiz o kadar açık ki, her an belli ediyoruz.

    kewell'ı sadece bir futbolcudan ibaret sananlar var mesela, varın gerisini düşünün. bu oyuncunun adamlığının, profesyonelliğinin, insanlığının, galatasaray isminin büyüklüğüne nasıl yakıştığının, o büyüklüğün nasıl ve ne derece farkında olduğunun, saha içinde/dışında sahip olduğu duruşun bize kattıklarının, onca çirkinliğin içindeki nerdeyse tek güzel şey olarak parıldayışının görülmemesi, umursanmaması ve hala laf söylenebilmesi ancak bu topraklarda olur zaten. ağlarsın sonra niye avrupada yokuz, niye takım olamıyoruz, niye kötüyüz bilmem ne. sen daha sahip olduğun değerlere sahip çıkmaktan acizsin, ne bekliyorsun ki..

    ha bir de bu adamın '19' numarasını başkasına veren, galatasaray gibi bir kulübün içinde görev alıp da bu kadarcık ayrıntıyı bile düşünemeyen insanları da allah bildiği gibi yapsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın