• 50
    bu durumdan korkanlar, her gun acsinlar dortmund taraftarina baksinlar, arastirsinlar ve iyice incelesinler. adamlar kumeye kalmaya oynarken statlari full cekiyordu sozluk. su yakin zamanda buyuk basarilari bile yok. misal olarak, su 10 senelik donemde. ve evet, sabredildi; meyvesini aliyorlar. stat hala full cekiyor.

    biz de ne diyelim hala? degmez bu takima. evet, mevcut futbolcularin yuzde 50sine degmez ki, belki bu oran guzel hatriniz icin de yuzde 75 olsun.

    affiniza siginarak soyluyorum ki, tesekkur ediyorum, ben boyle taraftar istemiyorum. vallahi bak, sizlere kalsin. eger sadece guzel futbol, sadece futbol takimi icin destekliyorsaniz; tekrar tesekkur ederim, kalsin vallahi, gerekmez.

    eger kulup icin, arma icin ve en onemlisi sevdaniz icin buradaysaniz, cok basit sekilde ifade ediyorum ki 'burada' olun, evet tamami ile duz mantik. tekrarliyorum, eger suanda buradaysaniz, lutfen burada kalin.

    açıkçası, bu gözler zamanında, 70 bin kişi psvye karşı inamotoları da gördü. hala bu takımı izliyor. ve izliyorsa eğer hala, sevdadan geri dönmemek, sonuna kadar baglanmak gerektigini düşünüyorum. yoksa, kötü günü görmeden, iyi günü görmek anlamsız olur diyorum? bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum, inşallah yanlış değildir ki, tekrar güleriz, sevinirken aglarız.

    kumeye duselim, takimi birakin; cikalim tekrar lige, tutmaya devam edin, her seyi unutun. boyle mi olmali peki galatasaray taraftari?

    kabul ediyorum, bunun dusuncesi bile mide bulandirici. ama bunlari, daha dogrusu kotuyu dusunelim ki, iyi gunlere tekrar geri dondugumuzde, ne zorluklara katlanip, bu noktaya geldigimizi unutmayalim.

    beni affedin ama, bir sorum olacak.

    cok mu zor bir sey istiyorum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın