resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3449
    1 şubat 2012 galatasaray antalyaspor maçı ve önceki 2 maçta o kadar kötü futbol oynadı ki bu takım, baros'lu zamanlarını mumla aradı adeta. maç 1-1 ve baros oyunda değilken riera'yı önceki maç da sercan'ı falan izleyip baros oyuna girsin demeyen galatasaraylı yoktur her halde. kendisinden beklentiler o derece büyüktü. hatta baros oyuna girdiğinde "maç 2-1 bitecek sizce galibiyet golünü kim atar?" diye bir anket yapılsa taraftarın ezici çoğunluğunun baros'a oy vereceğinden de adım gibi eminim.

    kırmızı kart sonrası baros'un bugün sözlükte bu kadar abartılı tepki almasının sebebinin işte bu beklentiler olduğunu düşünüyorum. maçı kazansak kazandıran adam baros olacaktı belki de. sen zannediyor musun ki sol kanattan maç boyu abdürrahim albayrak'a orta açan albert riera orta yapacak da biri kafa vurup gol atacak? yahu maç boyunca tek tehlikeli atağın stoper/sağ bek'in açtığı ortadan gelmiş senin. bu sana bu takımın ofansının durumunu özetlemiyor mu?

    baros sinirlerine hakim olamayıp hata yapmıştır, zamanında hagi de yaptı bunu, hasan şaş da yaptı, keita da. tepki görmesi normaldir. ancak bu derece abartılı tepki görmesini anlayamıyorum. anlık sinirlerle bu adamın futbolcuğuna laf edilmesini ise hiç anlamıyorum.

    ilk 11 başladığı ilk maçta, kendini affettirmek için takımın en istekli oyuncusu olacağından da şüphem yok. şüphesi olan baros'u hiç tanıyamamış demektir. kendisini 90 dakika oynatmayan hocasına, oynayabildiğini göstermek ve belki de maç başı 10 dakika fazla oynayabilmek için 90. dakikada depar atarken sakatlanmış bir adamdır milan baros. baros'u baros yapan şey işte bu hırsıdır. arena'da bursa maçını alan da bu adamın hırsıdır, arena'daki ilk mağlubiyetimizi aldığımız fenerbahçe maçı sonrası kırmızı kart gören de. sonuçta bu adamın karakteri bu, quaresma gibi topa basıp düştükten sonra aman rezil oldum diye rakibine çift dalmadı bu adam. bu yüzden kırmızı kart görmedi. hırsı yüzünden gördü. adamın karakteri bu. eğer ki sen bunu istemiyorsan, baros'tan baros olmasını istemiyorsun demektir.

    okumak istemeyene özet geçiyorum:
    http://2.bp.blogspot.com/...600/bayrak+baros.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın