• 57
    birkaç gün önce bir yazar arkadaşım mesaj göndermişti bana, "yakın zamanda kaldırmak zorunda kalacağınızı bile bile neden açtınız bu uygulamaları?" (karma, son on ve of alan entry'ler vs.) diye. kendisi ilk ve sözlüğe çok şeyler katmış en değerli yazarlarımızdan biri olduğundan (her türlü görüş, öneri ya da eleştirisinin, sözlüğün selameti açısından her zaman üzerinde düşünülmesi gereken şeyler olduğunu bildiğim için), bundan önce bu yüzden yaşanan saçma sapan tartışmaların fena halde can sıkıcı olduğunu bizler gibi defalarca yaşamış ve yine aynı şeylerin yaşanacağını da tahmin etmekte zorlanmamıştı. şahsen ben de bildiğim için kendisine katıldığımı ve haklı olduğunu söylemiştim ki zaten haklı idi, başka bi'şey zaten söyleyemezdim.

    bunca tecrübe ve bundan önce bu konuların defalarca tartışılmış olmasına, moderasyon tarafından da defalarca anlatılmaya çalışılmış olmasına rağmen; olsun dedik, insanlar bazı şeyleri görsün dedik ve yazarlara bazı bilgilere ulaşmasını sağlayan çeşitli haklar verdik (şahsen bence normal şartlarda bir yazarın, yazısının ne tür tepkiler aldığını görme hakkı olmalı ama, maalesef sonunda ama demek zorunda kalıyoruz bu haktan bahsederken) ve karma adını verdiğimiz aslında ciddiye alınmaktan öte ancak eğlence amacı taşıyan özelliği de bunlara ekledik. eklemesine ekledik ancak çok afedersiniz ama sanırım iyi bi'mok(!) yemedik.

    değişen bi'şey var mı? maalesef hayır. yine aynı kısır ve boş tartışmaların fitilini ateşledi(k).

    böyleyken böyle dostlar, karma'dır ofsayttır filan boş işler bunlar. hayattaki tek derdiniz bu olsun. takılmayın böyle basit şeylere diyeceğim, daha önce defalarca söylemiş olmama rağmen ama biliyorum ki yine bir işe yaramayacak.

    bu ego denen şey ne pis şeymiş arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın