• 24
    şefaflığından bana gına gelen yönetimdir. her şey açıklanıyor, her olay ortada. sanki medyaya her yaptığımızı alt yazı geçme zorunluluğumuz var. anlamadım gitti bu işi. sürekli çıkıp lincoln şu kadar ceza alacak, katmerli olacak , bir daha yaparsa şu kadar daha olacak...ya kime ne? halletsene kendi aranda. zaten medyadan çekmediğimiz kalmadı. niye üstümüze daha çok çekiyorsunuz?
    ümit davala ile başlayan skibbe ile devam eden meira ile son bulan bir kıyım da söz konusudur. verdikleri hiç bir kararın arkasında durmamışlardır.
    mesela meira'nın satışı konusunda kısa vadede kızanlar uzun vadede bize hak verecek denmişti. evet kısa vadede hücumdaki en büyük silahlarımızdan birini stopere mahkum etmek zorunda kalarak cidden uzun vadede hak verdik kendilerine. meira konusunda hak vermeye devam edeceğiz(!) ben eminim zaten. hele o da bir tugay gibi 40 yaşına kadar oynasın alacağız biz dersimizi. işe yaramaz futbolcumuzu kakaladık diye sevindik ya hani göreceğiz yaradığı işleri.
    skibbe konusuna gelirsek; ilkeleriyle büyük olan galatasaray giderek ilkelerini çiğner olmuştur. devre arası ölsede galatasaray hoca değiştirmez derdi babam. o öyle bir galatasaray'ı izlemiş senelerce. peki niye bildiğimiz bu kurallarımız kaç defadır çiğneniyor? anlık başarılar bu denli mi önemli? skibbe ile en azından sezon sonuna kadar beklemek ne kaybettirirdi galatasaray'a? bir kaç yenilgi daha mı alırdık? mesela ligde iki maçta da yenildik eskişehirspor'a. ben bin kere tercih ederim ilk yenilgiyi ikinciye. yenilsek bile böyle yenilelim. oynayarak yani.
    bir sistem kurdun. akıl futbolu oynatan hocanla bu futbola uygun futbolcularınla bir yola çıktın. bir sistem ne kadar da oturur rayına. yeni bir hoca her şeyini takıma ne kadar sürede tam anlamıyla verebilir? 6 ay olmadığı kesin. niye beklemiyorsun? bir kere bile neden destek çıkmıyorsun hocana. ben getirmedim sonuçta bu hocayı. ama yok sabırsızız. bir anda olsun her şey. bu takım hertha berlin, benfica gibi maçlar çıkarttı. savunmasıyla hücumuyla dört dörtlük. demek ki futbolu buydu bu hocanın. ama ligde aynı istikrar olmadı olabilir. zamanla düzelebilirdi. en azından neler yapabileceğimizi biliyorduk. şimdi? nereye gittiğimizi bilmeden öyle kararbazara gidiyoruz bakalım.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın