resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1519
    kendisinin sigara ile pozlarının çıkması çok büyük bir rezalettir, hatta direkt olarak meydan okumadır.

    bir engin baytar sempatizanlığıdır gidiyor. bu adam galatasaray'a ne vermiş de bu kadar kollanıyor anlamıyorum. yaptığı yanlışlar bile, 'yaa tek o mu yapıyooorr, bak elin futbolcusu da aynısı yapıyor' sığlığında savunuluyor.

    neden bu kadar kollanıyor bu adam, sebebi belli: yalandan hırs yapıp, amatör lig topçusu gibi hakeme falan saldırıp, milyonların gözü önünde kulubü rezil etmesine rağmen kahraman olarak görülmesi.

    ulan ben bu adamın yerinde olsam, geçmişimdeki o kadar vukuat sonrası sana kapılarını açmış, fırsat vermiş bir kulüpte top oynarken aptalca, dengesizce bir hareketimden dolayı 11 maç ceza aldım diye kapıdan dışarı adım atmam. hakeme saldırmaktan 11 maç ceza alıyorsun, profesyonel futbolcusun, kulüp sana yılda 600.000 euro veriyor oyna diye, yıllık sabit ücret bu, sen sezonun 3 te birinde dengesizliğin yüzünden oynayamıyorsun, utancından kendini tesislere kilitleyip çalışman gerekirken, bütün insanların gözü önünde sigara tüttürüyorsun. insanların gözü önünde diyorum bak, medya zaten zeballah gibi üstümüze çökmüşken, elaleme malzeme veriyorsun.

    yahu arkadaş biz bile 30 yaşına geldik , babamız görür, haberi olur diye kömürlüklerde, gizli saklı yerlerde içiyoruz şu mereti hala, sen en piyasa mekanlarda, gözler önünde takılıyorsun.

    bu nasıl bir rahatlık, bu nasıl bir gamsızlık, bu nasıl bir imparatorluk ben çözemedim gitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın