• 9
    --- alinti ---

    mikrofonlarımızı uzattığımız spor dünyasının ünlü simaları bu önemli zirveyle ilgili şöyle görüş bildirdiler:

    "ıııaaa yani tabi milan'ı tanıdığım için söylüyorum. bu turnuvada kimseeeeııııaaaa milan'ı almayacak galiba. neden böyle olduğuna da anlam verebilmiş değilim. ama olsun resultante importante."
    fatih terim

    "zzz zaten baktığınız zaman bu zirvenin bir amacı yok. neden düzenleniyor hala anlamış değilim. zz zaten baktığınızda bu yazarlar pes oynamayı da bilmiyor. hayır yani bunlar zaten hep lincoln'ün yüzünden. türkiye'de lincoln gelmeden önce pes mi oynanıyordu?"
    hakan ünsal

    "bizim zamanımızda pes falan yoktu be. düşünsenize 80'lerin sonunda pes gibi bi oyun olacaktı, galatasaray'da benim gibi über bir golcü oynayacaktı. ne oyun olurdu ama!"
    tanju çolak

    "bu kadar insan toplanmış, ama yaptıkları tek iş pes oynamak. yani inanılır gibi değil. ben cordoba'nın degajıyla chelsea'ye gol atmayı pes'te öğrenmedim. çalıştım, çabaladım, her dakikamı futbola ayırdım. büyük oyuncular kolay yetişmiyor yani inanılır gibi değil bu yapılanlar."
    sergen yalçın

    "benim tek umudum övenziv bi futbol* oynanması yönünde. baktığınızda her takımın kalitesi eşit. övenziv olan kazansın."
    hikmet karaman

    "şimdi güntekin, tamam barcelona uzayda 8 boyutlu futbol oynuyor ama burada yapılan çok yanlış. yazarlar barcelona'yı alacak fakat messi o kadar çabuk yoruluyor ki oyunda alex kadar etkili oynayamıyor. alex santrada eli belindeyken bile bir pas atıyor hoop al maçı. ama messi yorulunca ne yapacaksın? yani çok yanlış işler bunlar. yazarların b planı yok."
    rıdvan dilmen

    "yiehhyiehyieh. hajjmet bak bir de galatasaray'ı alalım diyorlar, böyle bir şey olabilir mi? galatasaray fifa99'dan sonra hangi oyunda iyi yapılmış? yazarların hepsi go home! bu oyun sizin işiniz değil..."
    hıncal uluç

    --- alinti ---

    kaynak: reuters.
App Store'dan indirin Google Play'den alın