• 5
    hiçbir şeye inanmam ilahi adalete inandığım kadar. ha sanılmasın ki öyle muhafazakar falan bir insanım, pek değilim değilim de bu adalet konusunda çok inançlıyımdır.

    neyse efenim, biliyorsunuz bu sene hem hakemlerce hem federasyon elemanlarınca hakkımız yendi. ve bunun dozajı da bayağı yüksek oldu. bilemiyorum ama belki de lig tarihinin bir takımın en çok hakkının yendiği sezonu olabilir. üstelik önümüze engeller konulduğu yetmezmiş gibi bir de rakip takımın önü açılıyor, yok maç pazartesiye alınır yok barış şimşek verilir yok her maç penaltı falan derken günahkarların ödeyeceği hesap da kabarıyor. kimdir bu günahkarlar? elbette beşiktaş kulübü.

    yani adalete göre ya bu sene şampiyon olmalıyız ya da önümüzdeki senelere ambargo koymalıyız.

    devran dönecek bejekeliler!

    ben 27 şubat 2017 beşiktaş maçını kazanacağımıza adım kadar emimim, hem de farkla kazanacağımızı düşünüyorum. mustafa denizlilik yapmak istemem ama maçı kafamda çok kez oynadım. her ihtimal bizim galibiyetimize çıkıyor. ve bu maçta kazanılacak ivmeyle şampiyon olacağımıza inanıyorum. beşiktaş fenerbahçe, başahşehir, konya, bursa, antalya, rize, trabzon maçlarında puan kaybedecektir. yeter ki kilit maçları ve deplasmanları takılmadan geçelim.

    sene sonunda aslan tudor'un elinde bir galatasaray bayrağı sallanıyor olacak.

    inan galatasaraylı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın