• 17
    (bkz: 91 days)

    içki yasağı dönemi amerikasında, ailesinin intikamını almak isteyen gencin mafyaya sızması ve gelişen olaylar. film kalitesinde ve muhteşem açılış şarkısıyla herkese tavsiye ederim.
    12 bölüm.

    (bkz: boku dake ga inai machi)

    anlık dejavu şeklinde zamanda geriye gidebilen kahramanımız, çocukluğunda yaşanan olayları hatırlar. hem geçmişi hem geleceği değiştirmek ister. duygusal, güzel bir yapım. 12 bölüm.

    (bkz: ghost in the shell)

    filmi vizyona girince anime filmini izledim. çok iyi olmasa da zihin çalıştıran bir film. sonra dizisine başladım. daha çok hoşuma gitti 20 dk. lık hikayeler. ana filmden sonra 2 sezon dizi, 3 filmi daha var.

    (bkz: fullmetal alchemist brotherhood)

    ilk bölüm biraz paldır küldür girdi. pek anlayamadım ama 2.bölüm açıklayıcı oldu kim kimdir, nedir, ne olmuş diye. esprili, dramatik, güldüren anime tepkileriyle dolu. sabredince 10.bölümden sonra nefessiz gidiyor. şok üstüne şok oluyor. 25.bölüme geldim bile...

    (bkz: haikyuu!)

    spor animesi arayanlar için harika bir voleybol animesi. neredeyse kötü karakteri olmayan, komik, voleybolu öğretici ve sevdirici güzel bir yapım. spor animesi olduğu için kendi başlığını bile hak ediyor.

    (bkz: beck-mongolian chop squad)

    rock grubuna girip hayallerini gerçekleştirmek isteyen gencin hikayesi. rock-müzik hikayelerini sevenler izlemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın