resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 5445
    mustafa cengiz son derece beyfendi, galatasaray'a yakışır ve zeki bir başkandı.
    ilk defa bir yönetimin zor şartlarda taraftarın istediği transferi(falcao'yu) ve fatih hocanın istediği transferleri( mustafa muhammed...) yaptığını gördüm. herşeyden öte bunca şeyin yanında kulübün ekonomisini düzeltme konusunda büyük yol aldı. tebriği hak eden birisidir.

    futboldan anlayan bir başkandı. en çok eleştirilen konu; federasyona baskı yapamamasıydı. iyide galatasaray camiasının en güçlü adamı inan kıraç ve ünal aysal bile federayonların arkasında cumhurbaşkanının olduğunu bilip birşey yapamadı. taraftar grubumuz siyasi olarak cumhurbaşkanının bulunduğu siyasi gruba ait. o yüzden kimse federasyona niye baskı yapamıyoruz demesin.

    son olarakta fatih hocam kendisine ayıp etti. kulübü için elinden geleni yapan, en zor şartlarda fatih hocanın istediği transferleri elinden geldiğince yapan bir başkana atarlı davranmamalıydı.

    hataları var mı elbette var. ama ben galatasaray başkanlarını eleştirmekten bunaldım, artık bu makamın yıpratılmaması taraftarıyım. hele hele kulübün parasını gözü gibi koruyan başkanın başımın üzerinde yeri vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın