resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 75
    --- alıntı ---

    tottenham, galatasaray'ın tanguy ndombele için yaptığı satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etti.

    oyuncu ile pazarlıklar sürüyor.

    (takvim)

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...pN7u4m0oOSWVHwE3OxDQ

    ne teklif ettik de kabul ettiler merak ediyorum. kiralama bedelinin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum. lyon'a kiralık gönderdiklerinde de 1,4m € almışlardı. bizden de o civarlarda bir bedel isterler.

    işin kilit kısmı maaşının ne kadarını karşılıyoruz. 12m € maaşı var orada. vergiler dahil mi hariç mi bilmiyorum. muhtemelen dahildir, bir çok avrupa ülkesinde futbolcular vergiyi aldıkları maaştan veriyorlar bizdekinin aksine. %45 vergi var ingiltere'de, vergiyi düştüğümüzde 6,6m € net maaşı var ndombele'nin tottenham'da. maaşının 3m €'luk kısmını karşılamayı kabul etsek vergileriyle birlikte 5m € net maaş yapıyor. 1,5m € da kiralama bedeli versek bize bir yıllık net maliyeti 6,5m € yapar.

    tek sezonluk kiralık bir futbolcu için fazla mı, evet çok çok fazla. ancak değer mi, sakatlık yaşamadığı takdirde fazlasıyla değer. çok büyük seviye atlarız, hem de bir kaç seviye birden, yanına bir transfer daha yapıp 3. orta saha olarak da berkan'ı kullanabiliriz, böyle bir durumda berkan da hiç sırıtmaz. bu transfer gerçekleşir mi bilmiyorum, dursun özbek'in cüzdanı devreye girebilir bu transferde. gedson fernandes'in yarattığı etkiden çok daha büyük etki yaratır bu transfer, gerçekten çok üst düzey bir futbolcu. ben buralara düşeceğini zannetmiyorum, tottenham bir yere kiralasa bile ya ligue 1'e ya da premeir lig'e kiralar büyük ihtimalle. çok zor, ancak umarım gerçekleşir. bir taraftar olarak bir noktadan sonra da muhasebeyi düşünmek yerine zevk almak istiyorum.

    (bkz: muhasebeci taraftar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın