• 84
    kendine kaptan dedirten(neyin kaptanı bilen yok) klasik fenerli bir profili ile galatasaray'a karşı kadıköy cephesinin yürüttüğü sanal ortam/sosyal medya asimetrik harekatın önemli figürlerinden birinin de program yaptığı ve sahibi olduğu kanaldır.

    bu bahesttiğim 2 kişinin camiamıza ve bizlere karşı olan nefretii bizim onlara karşı hissetiğimizin en az 100 katıdır. hayatlarının en güzel zamanları caddeden geçen galatasaray konvoylarını izlemekle geçtiği için bu nefret o tarz karakter ve bünyelerde normal.

    seyrantepe'nin ilk projesine engel olmalarını büyük bir başarı gibi görüp, florya da ve son güncellenen seyrantepe projesine engel olunamamasını başarısızlık olarak görüp buna üzülüyorlar. yani masa başı oyunları bizim atasporumuz diyorlar.

    paçadan çekmeyi başarı sayıyorlar. geçtim futbol olayını, galatasaray'ı veya fenerini, bu tiynetteki karakterler(?) ile hayatta da umarım kimse karşılaşmaz veya çevresinde tutmaz. zira bunlar kötü fıtrattır değişmez. sizi de çeker anafor gibi kendi habitatına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın