• 16428
    bir an evvel fikir naziciliğinden arınması gereken sözlük. adam kendi fikrini dayatmak için kalkıyor, bir yöneticinin başlığının altına aynı maç sırasında iki ayrı saatte iki ayrı bomboş entry giriyor. fenerbahçe'nin maçını izleyen ve oynadığı futbolla ilgili bir entry giyen şak diye kripto ilan ediliyor.

    ben bu sözlüğe lise yıllarımda üye oldum. hatta üyelik açamamıştım da şifremi hagi kendisi koymuştu, öyle girebilmiştim. arada galatasaray'dan uzaklaştığım senelerde haliyle sözlükten de uzaklaştım ama 2009'dan beri az çok buralardayım ve şimdi 30'umu bitiriyorum.

    hem bu sözlükte hem de taraftarlık ortamında komedi konusu olan antu vardır. biz gide gide onlardan hallice bir yere oturmaya başlıyoruz da haberimiz yok. burada sorgulayan insan sayısı o kadar azaldı ki.

    fenerbahçe pendikspor'la oynuyor, pendikspor maç satmakla itham ediliyor. yav adamlar zaten 19. sırada be arkadaşım. şimdiye kadar bir tane maç kazanabilmişler. sen niye hiç sorgulamıyorsun bu lig neden 20 takımla oynanıyor diye?
    adamlar gol atıyor, "dünyada sadece fenerin atacağı bala göte goller" deniyor. yav daha dün bizim oliveira'nın şutu rakibe çarparak girmedi mi? bunlar bana çok komik geliyor ya. futbol bu arkadaşım. taraftarlık bu değil.

    veya rakipten herhangi bir futbolcuyu övmek. çarmıha gerilirsin. benim örneğimde szymanski. adam net bir şekilde benim gözümde bu sezon lige şimdiye kadar damga vurabilen tek transfer. uyum sorunu yaşamadı, daha şimdiden 9 gol 7 asist yapmış ve bir dönem bizimle anıldığı için neden kendisine değil de sahadan uzak oyunculara yöneldiğimizi sorguluyorum. her seferinde en ofsaytlara giriyor, her seferinde "adamlar daha dişli rakiple oynamadı" oluyor. yav arkadaşım ligde ilk 6 hariç dişli rakip mi var? biz de ligin son 5'inin 4'üyle oynadık. bizim zaha, tete, ziyech neredeydi bu maçlar oynanırken?

    sözlük sorgulama yetisinden hiç olmadığı kadar uzaklaştı ve bu beni üzüyor. şu istifa, bu istifa değil olay. istifa yaygarası koparmayın zaten. ama neden sorgulama kalmadı da herkes nazicilik peşine düştü?
App Store'dan indirin Google Play'den alın