resim
İlkay Gündoğan
Takım:Barcelona
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 738
    ezbere yorumlarla mesut özil'e benzetilen topçu. türk asıllı alman olmaları harici alakaları yok. mesut buraya gelmeden önce 33 yaşındayken paf takıma şutlanmıştı. orada tek başına takılıyordu. ilkay'a aynı yaşta üçleme yapıp dünyanın zirvesine çıkmış takımı kontrat yenileme teklifi yaptı ve biz dahil dünyanın en iyi takımlarının teklifleri de önündeydi. sadece barcelona'da oynamak çocukluk hayali olduğu için orayı tercih etti.

    tam bizlik karakterdedir. kritik maçlarda hep sorumluluk alır, olumlu anlamda iş yapar mutlaka. şampiyonun belirleneceği son maçta takımı yenik durumdayken yedekten gelip maçı çevirdi.* yine aynı durumdaki bir son maçta kapanan takıma karşı serbest vuruştan gol atıp şampiyonluğu getirdi. premier ligi kazanırken takımın en çok gol atanı olmuşluğu bile var.*

    ilkay winner kere winner bir oyuncudur. barcelona ile sorun yaşamasına sebep olan durum 28 ekim 2023 barcelona real madrid maçından sonra "derbi kaybettik ama maç sonu soyunma odasındakiler hiçbir sorun yokmuş gibi hayatına devam ediyor, kimse kaybetmemize isyan etmiyor" diye röportaj vermesi. barcelona ile sorun yaşamasının sebebi bile winner karakterinden dolayı.

    böyle birisinin sağda solda mesut özil ile kıyaslanması, hakkında "söğüşlemeye gelir" falan denmesi ilkay'a büyük hakaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın