• 191
    sözlükte yıllardır yazmıyordum, biraz kafa dağıtmak, az biraz moral motivasyon olsun diye ufaktan tekrar yazmaya başladım. bu sefer kimseyle birebir diyaloğa girmeyeceğimden, kimseye nick altı filan yazmayacağımdan emindim ama yeminimi bozuyorum agalar, bu böyle olmaz.

    bak işin en acı kısmını baştan söyleyeyim: ben pek çok konuda kendisiyle aynı fikirdeyim. erden timur, okan buruk, oyuncular, fenerbahçe camiasının algı oyunları vs. çoğu konuda birbirine yakın noktalardayız. ama arkadaş ben senin üslubundan çok daraldım artık yahu. her başlık altında taraftara laf sokma, taraftarı azarlama, taraftar da taraftar. valla ilişkimize biraz ara verelim.

    https://i.pinimg.com/...0ff6d5b91a16c7d4.jpg

    hani köstebekli oyuncaklar vardı eskiden, her delikten bir köstebek kafayı çıkarıyordu da vurmamız gerekiyordu ya. yemin ederim aynısı. allah'ım her yerden fışkırıp taraftara laf sokuyor. her başlıktan. her delikten. yetişemiyorsun da. sürekli çıkıyor. gafil avlıyor bir de. buradan bari laf sokamamıştır diyorsun bir tıklıyorsun çoktan sokmuş. daha senin tek entryli başlığa tıklamanla sayfanın yüklenmesi arasında geçen milisaniyede ikinci entry olup sokmuş lafını. zamanı bükmüş herif. musallatlı yerli korku filmlerinde gibi hissediyorum kendimi artık. her yerden "taraftaaar" diye bağıran çok sinirli karşarotlar çıkıyor birdenbire. kafası genel olarak çok bozuk, spesifik bir muhatabı yok, hepimize birden kızıyor. şunun aniden belirip "taraftar" diye bağırdığını düşün:

    https://cf.kizlarsoruyor.com/...b5f-92bb304312cc.jpg

    lan?!

    ya arkadaş günde bir iki entry de yazmıyorsun ki neyse çocuk takılsın diyelim. bazı günler sözlüğe her baktığımda tüm başlıkların parsellenmiş olduğunu görüyorum. bizim bir kedi vardı, balkon kapısının üstüne oturup gelenin geçenin kafasına pati atardı. muhtar koymuştuk adını. her şeye karıştığı için. kimseyi boş geçmezdi. valla aynısı lan. kim ne bilgi verip kim ne espri yaparsa bir pati atmadan bırakmıyor bazı günler. her yerin @2si. komple sözlüğün yani. tamam yap, bazen komik ve sevimli de oluyor, atraktif olacaksan ol ama bizi niye darlıyorsun arkadaş? bırak biz de yazalım istediğimiz gibi la. bak şöyle bir şeyle yaşatıyorsun bizi sürekli:

    muhtar (temsili) : https://www.petvet.com.tr/...ges/uploads/70_5.jpg

    biz zavallı sözlük yazarları (temsili) : https://2.bp.blogspot.com/...nrkk4/s280/kimbu.jpg

    son olarak allah kitap rızası için şu "zahaha" muhabbetini bırakmanı rica ediyorum. kulübün yaptığı bir günlük espriyi sündüre sündüre lanet bir şeye çevirdin, herkesin nefret ettiği bir kalıba dönüştürdün. yemin ediyorum sırf senin yüzünden zaha'dan soğuyan vardır. bazı günler tepem de atıkken "almaz olaydık şu herifi" diyorum senin kahkahalı entryne denk gelince. n'olur. bu konudaki ısrarın da bana şunu hatırlatıyor mesela:

    https://karikaturistan.files.wordpress.com/...ci-umut-sarikaya.jpg

    özetle, seni tanımıyorum, çoğu konuda seninle aynı fikirlerdeyim ama n'olur biraz sal bizi carcharotçum. valla biraz sıkıldım.

    allah rızası için.

    https://image.cnnturk.com/...b57f15211c70add7.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın