resim
Adem Büyük
Takım:Karşıyaka
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 1751
    --- alıntı ---

    ''benim için çok güzel bir seneydi ve galatasaray'da 1 sene daha kontratım vardı. kalabilirdim ama ayrılmak tamamen kendi tercihimdi. daha fazla oynamak istediğim için böyle bir karar aldım. kulüpten bana hiçbir şekilde, 'olmuyor adem, biz seninle yapamıyoruz' gibi bir geri dönüş hiç olmadı. aksine kalmam için yoğun bir çaba sarf edip, ısrar ettiler. galatasaray'da oynadım ama ilk 11'de daha fazla oynamak için ayrılmayı tercih ettim. tabii bu konuyu fatih hocam ile görüştüm. fatih hoca, ilk başta bayağı bir karşı çıktı. sağ olsun, onun da hakkını yiyemem. ben durumları anlatınca o da anlayışla karşıladı. orada bana oynama fırsatı verdikleri için başta fatih hocam olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. dediğim gibi çok güzel bir 1 sene geçirdim.

    araya pandemi girmeseydi belki çok farklı şeyler olabilirdi. pandemi dönüşü takımda muslera ve andone sakatlandı, ben kırmızı kart görmüştüm. pandemiden sonra takımın ritmi bozuldu. ama kendi adıma çok iyi bir sezon geçirdim diyebilirim. sonrasında tekrarda malatya'ya döndüm. (pandemiden önce yakalanan seri hakkında) çok açık ara bir seri yakalamıştık. pandemiden dolayı keşke ligi komple bitirselerdi de şu duruma gelmeseydi. çünkü bizim ritmimiz bozuldu. 3 aylık bir aradan sonra lige tekrardan 21 günlük bir hazırlanma süreciyle başlıyorsunuz. muslera'nın ayağı kırılmıştı ve andone çapraz bağlarından sakatlık yaşamıştı. bunlar olmasaydı ligi açık ara önde götürecektik ama kısmet değilmiş.''

    --- alıntı ---

    son dönemde takıma katılan yerli futbolcular arasında en iyilerden birisiydi. iş ahlakının yüksek olması da cabası. takımdan o dönem ayrılmasaydı sakat falcao ve gitgelli diagne'den çok daha fazla katkı verirdi. kısmet değilmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın