resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 321
    hakkında komik yazılar yazılan eski teknık dırektör..

    diyoruz ki altın jenarasyon sayesınde avrupa şampıyonasına gitti..

    euro 96'da milli takım kadrosunda sırasıyla; 1 adnan 2 recep 3 alpay 4 vedat 5 tugay 6 ertuğrul 7 hami 8 ogün 9 hakan şükür 10 oğuz 11 orhan 12 faruk 13 rahim 14 saffet 15 tayfun • 16 sergen • 17 abdullah • 18 arif • 19 tolunay • 20 bülent • 21 şanver • 22 rüştü

    çok sey istemiyorum şu takımda 2.ligte oynayan vedat inceefe dısında kaç futbolcu var?? rustu, alpay, rahım zafer umıt mıllı takıma alındıgında anadolu takımlarındaydı.. bunun dışında onlarla yasıt olan tugay, ertugrul, hakan sukur, orhan, faruk, tayfun, sergen, abdullah, arif, tolunay, bulent, zaten buyuk takımlarda ve 1.lig ekıplerınde oynayarak adlarını duyurmuşlardı. bunları fatıh terım bulmus getırmıs olamaz.. olsa olsa bu adamların umıt mıllı takımda yada mıllı takımda hocası diyebılırız.. geri kalan hamı, şanver, saffet sancaklı, ogun, adnan, recep, oğuz 60'lı yıllarda doğmus takımlarının yıldızı arkadaşlardı..

    fatıh terım'ın tek yaptıgı bu adamlara gaz vermekti. daha sonra aynı adamlar apoletleri koluna takım fatıh hocanın oyuncusu olduğunda gaz maz dinlemediler..

    diyoruz ki galatasaray'da hagi olmazsa basarılı olamazdı..

    şimdi bakıyorumda temel kadrodaki okan, suat, tugay, ergün, hakan unsal, arif, hakan, bulent korkmaz gibi oyuncular zaten en az 4-5 yıldır galatasary'da oynayan adamlardı.. bu takıma eklenen tek adam vedat ve umıt davala'dır bu kadar.. bu takım tsyd kupasında oynadı hagi'siz beşiktaş'ta, fener'de ezdi geçti..

    ha bırde adam bulup çıkarmak vedat inceefe'dir. karabuk'ten alırsın oynatırsın ama hasan şaş'ı ankaragucu'nden 5 milyon dolara almak değildir. hasan'ı adana demirspor'da izler görür takıma koyarsın o zaman derim ki herif buldu getirdi. adam zaten meshur olmustu, zaten ankaragucu'nu tek basına sırtlıyordu.

    emre belözoğlu dersen o zaten ayrıca komik. sankı emre'yı kımse tanımıyorduda fatıh terim gitti emre'yı altyapının çamurlu sahalarında çıkardı getırdı. ya bu emre fatıh terım daha mıllı takıma bile hoca olmamışken alındı altyapıya super yetenek diye, buyusede oynasa dıye butun kulup ustune tıtrıyordu. http://www.yukleresim.com/...m0ujaau4lemcp9gz.jpg

    sonucta burası forum yada tartısma platformu değil. kımsenın kımseye laf yetıstırmesinede gerek yok. ben fıkrımı yazıyorum nasıl lucescu'nun ustune gelmesını zamanında desteklemedıysem şimdide gelmesini istemıyorum.. ya bu adam buyuk hocaysa her defasında "benı avrupada su istiyor, bu istiyor" dıyerek ya mıllı takıma yada galatasaray'a gıdıp gelıyor..

    fatıh terım milli takımada galatasaray'a da 2. kez geldi.

    milli takıma jenerasyon yaratmada ustaysa, bulup çıkarıyorsa neden 5 senede bır tane adam sokamadı su takımada son dakıkaya kadar ıbrahım uzulmez'i oynattı?

    hagı değildiyse galatasaray'daki basarının mımarı neden 2. galatasaray seferınde 6. yaptı bu takımı? neden gençleştirme operasyonu diyip ömer erdoğan'a, daniel tözser'e, ovidio petre'ye emanet etti takımı ve bır enkaz bıraktı geriye?
App Store'dan indirin Google Play'den alın