resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6416
    beyin fonksiyonlarını çok ciddi şekilde etkileyen o lanet hastalığa yakalanmadan önce karıncanın belini o kadar incitmezdi ki, gerekli zekâ seviyesinden ve kültürel birikimden yoksun pek çok kişi yaptıklarının büyüklüğünü anlayamadı. bizim taraftar arasında da çok var.

    "bir uçağın kalkışı gibi yükselişteyiz, umarım biz kuş sürüsüne çarpmayız." cümlesiyle suyun karşı tarafına verdiği gözdağının, inna fetahne leke fethan mübina ile karşı tarafı şeytanlaştırıp pasifize etmesinin, "mental gelişimi fetüste durmuş" ifadesiyle küçük şikecilerin 80'li yıllar algısını başlamadan bitirmesinin değerini anlamayanlar tarzını "iki beyit" diye küçümseyebilir. kendisinin hastalanıp etkinliğini kaybetmesi ve kuş taifesinin kudurukluğunun arşa çıkması arasında zamansal olarak ciddi bir yakınlık da var oysa.

    arda turan'ı almak istememesiyle başlayan gerilim yüzünden terimistaların kendisine nefreti baki kalacak, bunun farkındayım. üç kişiden oluşan yönetim kadrosu bazı konularda güdük kalıyordu, farkındayım. ama asla nefret edilecek biri değil, hastalanmadan önce galatasaray'a çok yakışan bir başkandı. sırf kulübün parasını sokağa atmaması ve 2019-2020 sezonu için yok pahaya kurduğu her bölgeye üçer alternatifli hayvani kadro bile iyi anılması için yeterli benim açımdan. finansal ve politik açıdan baş edilemeyecek güçteki sermayederlerle algı boyutunda verdiği mücadelenin anlaşılabilmesi için ise b12'den fazlası gerek, üzgünüm.

    ekleme: "fetö bittikten sonra kim kaç kere şampiyon oldu, kim olamadı, bakılsın" deme cesaretini gösterebilmiş tek kişi de kendisidir. tarih 13 ocak 2020, lanet hastalık patlamadan birkaç ay öncesi.

    ekleme 2: aynı konuşmada şunları da demiş: "oyun oynanırken kural değiştirilmez sözünden neden sadece fenerbahçe kulübünün başkanı rahatsız oluyor. bu kuralın değişmesinde fenerbahçe'nin bir dahli yoksa rahatsız olabilecekleri bir durum da yok! fenerbahçe'ye ne oluyor, neden savunmaya geçiyor? bu kuralı tff ve yayıncı kuruluş değiştirdi! peki şunu merak ediyorum; fenerbahçe'ye ne oluyor? fenerbahçe'nin bu konuda ne gibi bir durumu var? bu kararda fenerbahçe'nin bir dahli var mı ki savunmaya geçiyor? neden?" bu konuşmalardan sonra konu hızla kapanmıştı ama kendisinin savunulacak bir tarafı yok. evet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın