• 8360
    (bkz: #3770600)
    (bkz: #3799177)
    (bkz: #3799583)
    (bkz: #3808533)
    (bkz: #3828238)

    süreç içinde şunları yazmıştım. oyun devam ediyor.

    şimdi, suyun karşı yakasının aşağılık örgütle bir işler karıştırdığı kesinleşti diyebiliriz artık. zaten amerikan propaganda taktikleri uygulamaları olsun, alternatif tarih yaratmaya olan merakları olsun, kendi boylarını aşacak stratejiler denemeleri olsun kendisini belli ediyordu, çoğumuz da söylüyorduk.

    ortada bir savaş olduğu da netleşti. genel kanı, gücünden dolayı koç’un bu savaşta iktidardan destek aldığı yönünde olsa da tam tersine iktidar – koç savaşı verildiğine dair çok ciddi emareler görüyorum uzun süredir. eğer iktidardan “bari bir şampiyonluk” sözü almayı başarırsa çok tehlikeli olacağını, bu şampiyonluğu kendi gücüyle satın almaya kalkarsa çok fena batıracağını yazmıştım. sanırım ikincisini denedi ve batırma faslına geldi. emareler bunu gösteriyor.

    topa bizim girmemiz çok büyük sürpriz. bunu hiç beklemiyordum. dursun aydın özbek’in kendi kendine böyle bir çıkış yapabileceğini hiç sanmıyorum. şans olarak gördüğü, forma dağıttığı kişileri biliyoruz. kulağına sufle verildiğini tahmin ediyorum bu yüzden.

    3,5 ayda tuzlaspor’dan galatasaray’a, fırıldak mevzusundan fetö bağlantısına gelen bir konu var ortada. suyun çok ısındığı açık. bir taraf pes etmezse seçim sonrası çok ilginç günler göreceğiz hep birlikte. belki de 3 temmuz 2011’in bir benzerine şahit olacağız. “bu ateş üfleyerek sönmez” cümlesinin hatırlatılması bu konuda çok net mesaj.

    özbek’in söylediği cümle çok stratejik ve çok dozunda. eğer topa giriyorsak, bu seviyeyi aşmamalıyız. galatasaray bu savaşta maşa olmamalı, ortalığı karıştıran güç olmalı. bu bizim kaosumuz değil. savaşa aktif olarak dahil olursak biz de zarar görürüz.

    galatasaray ilginç bir şekilde kontrgerilla taktiği uyguladı bugün ve böyle devam etmeliyiz. kulüp işaret etsin, sosyal medyadaki çok sayıdaki taraftar işi kurcalasın. sosyal medya ayağı konsolide edilip karşı güç olarak rakip troll ordusunun karşısına dikilsin. bu muazzam olur. galatasaray’a özgürlük de verir.

    sermaye ne kadar güçlü olursa olsun başarabileceğini sanmıyorum. yakında futbol tarihi çok büyük bir pislikten kurtulacak. galatasaray bu süreçte şahısların kişisel menfaatlerine değil, kulüp geleneklerine ve değerlerine göre yönetilirse çok güzel günler göreceğiz. ha gayret. hakkımızda hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın