resim
Bright Osayi-Samuel
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Bek
Yaş:26
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 221
    https://twitter.com/...BksG37neJBqZ5shhqYww

    26 yaşında, 1,75 boyunda, siyahi, her gün antrenman yapan profesyonel bir sporcu. gördüğümüz bildiğimiz kadarıyla kas kütleleri ciddi seviyede. üstelik vururken havaya sıçrayıp vuruş gücünü daha da artırıyor. vurduğu kişi ise 15 - 16 yaşlarında, zayıf, tıfıl bir genç.

    attığı yumruk beyin sarsıntısına, beyin kanamasına, felce yol açabilir. saldırılan çocuk ömür boyu sakat kalabilir. ölebilir. en iyi ihtimalle birkaç kemiği kırılabilir.

    vurduğu kişinin kendisine doğru gelmemesinden, kendisine herhangi bir hamle yapmamasından bahsetmiyorum bile.

    öncesinde ne olmuş olursa olsun bu yumruk bir suçtur ve profesyonel sporcu olmasından dolayı normal bir insanın yumruk atmasına kıyasla çok daha ağır şekilde yargılanmalıdır. boksörlerde olduğu gibi, yumruğu silah kullanımı ve cinayete teşebbüs sayılmalıdır.

    ve bu potansiyel katilin bu vahşice yumruğu, sözlükte bile "put gibi dursa mıydı, efendi efendi durup dayak mı yeseydi" cümleleriyle savunuldu. "olayın adrenaliyle abartabilir kimse melek değil" diye hafifletildi. karşı çıkanlar ise insanlık düşmanı olarak yaftalandı. bir de ülkenin karanlığından bıkmış bu yumruğu savunan şahıslar. kendileri aydınlıkmış çünkü.

    çok uzattım çünkü bu ülkenin canı çok sıkılan bir vatandaşı olarak benim hassas noktam şu: siyasi görüşü, eğitimi, mesleği ve tuttuğu takım ne olursa olsun bu yumruğu ve benzeri aksiyonları savunanlar, bu ülkenin gerçek karanlığıdır. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın