resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6038
    2 nisan 2024 fenerbahçe olağanüstü kongresi'nde yöneticimiz erden timur'u tehdit etmiş olan kötü insandır.

    ancak dikkatlice dinleyince tehdidinin fiziksel bir zarar olmadığını anladım. ha bir taraftar yanlış anlar ve vazife edinip zarar verirse bilemem. bana bu tehdidi 2008'e kadarki migros'un büyümesini aklıma getirdi.

    şu an fb başkanı olduğu için kendisini tutuyor ancak koç holdingteki işine tamamen döndüğünde erden timur'u batırmaya çalışacaktır.

    migros ile kendisinden küçük marketleri daha uygun fiyatlı ürün satışlarıyla batırıp onları satın aldı ve bu şekilde büyüdü/yayıldı. en son ege'nin büyük marketi tansaş'ı alınca rakip kalmadı. ve istediği gibi fiyatlar belirledi sonrasında. ve şirketin yarısını bir ortağa satıp ekonomik olarak güçlendiler.

    ali koç'un benzer bir taktikle erden timur'un işine çomak sokacağını tahmin ediyorum. bence tehdidindeki alt metinde bu yer alıyor.

    edit: kendisi ts maçındaki olaylarda futbolcularının sevkiyle ilgili yaptığımız açıklamaya kızmış. sanki kendisi montajlı video ile icardi'ye kulübünün resmi sayfasından yaptığı açıklamayla ceza verdirmedi.

    her hakkı sadece kendisinde görüyor.

    edit2: migrosu örnek verdim. migrosta yaptığının aynısını yaparsa halk faydalanır ama öyle yapmazlar. maliyetleri arttırırlar. çimento vb malzemelerde tedarikçilerin fiyat arttırmasını sağlar. ihalelere karışırlar falan. adamın gözü dönmüş. yolu çok. ekonomik gücü çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın