resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10907
    senin benim gibi galatasaraylı olmasına bayıldığım hoca.

    kaç gündür burada bir sürü kişi 7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçı için "fener çekilmeden 1 tane tıkıştıralım" diye yazdı. aynısını düşünmüş, planlamış, uyguladı. hiç "rakibimizin gençlerine moral verelim", "biz de altyapıyla çıkalım", "top çevirelim merhamet edelim" gevşekliklerine girmedi. rakibin ne yapmaya çalıştığı açıkken ekmeklerine yağ sürmek yerine planlarını patlatacak tek hamleyi yaptı. şeytan evlatlarının şovunu anca çekilmeden önce bir gol atmamız baltalayabilirdi, biz biliyorduk. o da biliyordu. çat diye de uyguladı. çünkü bizden.

    hiç laga lugası yok. hiç "belki bir gün milli takımın başına geçerim, belki federasyon başkanı olurum" diye orta yolculuk yapmıyor. fener'e gitme ihtimali kafasında hiç yok, o yüzden de her seferinde acımadan çakıp geliyor. maçlarda da, açıklamalarında da. deplasmanda 3 tane salladığı ljubljana maçından sonra bile "fenerbahçe maçına benzedi" diyor, aklı senin benim gibi çalışıyor çünkü.

    fenerbahçe'nin kendisine teklif yaptığı dönemlerde bile hiç eveleyip gevelemedi. galatasaray'ı beklediğini açık açık söyledi defalarca. ne fatih terim'e saygısızlık yaptı ne galatasaray'ı istediğini sakladı. sen ben hoca olsak nasıl davranacaksak aynen öyle davranıyor.

    2022-23 şampiyonluğunda basın açıklaması yaparken futbolcuların daldığı bir an vardı, bir anda zıplayıp marş söylemeye başladığı hani. sanırsın 40 yıllık tribüncü. o kadar fanatik. bir de bütün bunların üstüne dehşet başarılı. bayılıyorum cidden.

    yolun açık olsun hocam. her şeyin en iyisini hak ediyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın