• 69
    ismail kartal'ın 19 mayıs'taki maçı kazanmak için ortaya koyacağı hırstan daha fazlasını bekliyorum bülent uygun'dan bu maçta. lakin sadece hırs yetmez, takımın da iyi olması ve hocasının isteğine ayak uydurabilmesi lazım. her ne kadar maç satacak kadar mı yoksa satmayacak kadar mı operasyon çocuğu olduklarını pek anlamasak da ortalıkta yine çantaların dolaşma olasılığı yüksek. zira menzil azalıyor, ve birilerinin artık bir şey yapabilmeleri için son şansları...
    işin saha içine gelirsek, son 360 dakikanın ilk dilimini, bize çelme takmanın hayaliyle ve isteğiyle yanıp tutuşan bir ekiple oynayacağız, ama şu var ki evimizdeyiz.
    her zaman olduğu gibi, sağlam ve ayakları yere basan bir oyunla, maksimum hırs ve akılla (hırsın aklımızın önüne geçmediği), yakalanacak pozisyonlarda soğuk kanlı ve adeta maçın son pozisyonuna giriyormuş ciddiyetiyle, tribünlerde maçı yaşayarak, sürekli ıslık ve uğultularla oyunun içinde kalarak oynarsak, ve hakemlerin maça anormal müdahaleleri olmadığı durumda normal şartlarda en az 3'lük - 4'lük olacak bir maç.
    umarım son 3 maça bizi 4 puan farkla çıkaracak sonucu alabiliriz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın