• 240
    bu maçtan önce biz karagümrük'ü yenelim, fener kayseri'yi yensin, bu maç bize 1 puanın yeteceği senaryoda oynansın çok istiyorum.

    fenerbahçe bugün sivasspor'dan daha etkili bir takım değil. kadro kaliteleri tabii ki çok yüksek ama sinerjileri mahvoldu, konsantrasyonları bitti, takım içi paydaşlık nefrete dönüştü. kendi kendilerine takılıp duruyorlar. kaleyi boş bırakan sivas'ı yenemediler, tarihin en kötü beşiktaş'ını 10 kişi kalmasa yenemiyorlardı, küme düşme adayı konya'ya gol bile atamadılar.

    mutlaka 3 puan gereken senaryoda temkinli oynayabiliriz ama 1 puanın şampiyonluğa yettiği senaryoda okan buruk'un gerekeni yapacağını ve rakibe tarihi bir hezimet yaşatacağını tahmin etmek hiç zor değil. kendi komutanlarının da dediği gibi, ellerinde bir şey kalmaması sevindirici çok. ellerindeki son bebek oyuncağını da alıp magmaya doğru tekmeyi basabiliriz bu maçla suyun karşı yakasına.

    ha şampiyonluğu karagümrük maçında kazanıp geçen seneki gibi sarhoş çıkarsak bu kez yeniliriz yalnız. hem bu yılın dinamikleri geçen yılla çok farklı, bizim takımın yaşadığı stres çok yüksek olduğu için gevşeme de o kadar fazla olacaktır, hem de futbol bu kadar laubaliliği iki yıl üst üste kaldırmaz, cezalandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın