resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9226
    icardi'nin sallantıda olduğu bir dönemde gol atınca icardi sevinci yapmış, başka bir durumda ise icardi gol atıp sevincini yapmayınca onu ileriye itip sevincini yapmasını sağlamıştır. taraftarla arası açılmasın diye yapmıştır bunu.

    herkesin yeri dolar. kerem gider, hasan gider, mehmet gider. paranız varsa herkesin yerini doldurursunuz ama karakter bambaşka. karakteri alamazsınız. baros mesela* icardi'den daha fazla gol attı ama icardi kadar bütünleşemedi taraftarla. o aradaki bağ bambaşka oluyor.

    kerem, gerçekten güzel bir figür takımımız için. her daim belirtiyorum yine belirteyim. futboldan anlamıyorum. half space, explosive winger, pivot santrfor, kompakt futbol... hiçbir modern futbol terimini bilmiyorum. yüzeysel ve romantik bakıyorum olaylara. kerem bir şeyleri yapmak için çabalayan başaramayınca daha çok çabalayan bir adam. doğru mu yapıyor? bilemiyorum. çalışmıyor mu peki? hiç sanmıyorum.

    son iki sezonun galatasaray'ı bana sevginin, çalışmanın, azmin, hırsın gücünü gösteriyor. kerem de yegane unsurlarından. düşmanı olmayalım. giderse "yolu açık olsun" diyelim, kalırsa "yapar bir şeyler". kerem de bizim barış da zaha da tete de. okan buruk defalarca "bunlar benim futbolcularım, hataları da benim, siz sadece sahip çıkın" dedi. üstüne benim söyleyecek lafım yok. naçizane meramım budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın