resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 685
    çok uzun zamandır siteye herhangi bir entry girmedim. ama alisamiyen.net de gördüğüm bir yazıyı buraya eklemeden geçemeyeceğim. eminim bu yazıyı gören olmuştur ama ya ofsayt alırım ya da katılmıyorum gerekçeleriyle buraya taşımamıştır. belki ben görmedim. bilmiyorum. açıkcası ofsayt almak umrumda değil. benim daha önce de çok defa yazdığım anlatmak istediğim bir çok şeyi anlatmış bu arkadaş. iyi okuyun. iyi okuduktan sonra anlamak anlamamak size kalmış. bu arada scoutgs gibi sitelerle uğraşacağınıza camiamızın taraftar profilini en iyi şekilde temsil eden alisamiyen.net'i takip edin. ufkunuz açılır.

    --- alıntı ---
    hakan şükür'ü; o'nun için babası ve arkadaşları ile bile tartışacak kadar severdim. eğer ben bile hakan şükür'ü görmekten rahatsız oluyorsam bunun sorumlusu ben değil hakan şükür'ün kendisidir.
    şeytan detaylarda gizlidir diye bir söz vardır. hakan şükür'lü yıllardaki detaylara bakarsanız eğer onu daha iyi analiz edebilirsiniz.
    -uefa final maçında , son dakikalarda frikik atışı kazanıyoruz.tam hagi'nin yeri olarak tabir edilen yer.hagi tam topun başına geçerken hakan geliyor ve topa vuruyor ve doğal olarak kaçırıyor. o pozisyonu özetlerden seyretme şansıız olursa hagi'nin yuüz ifadesine , hakan'ın topa vururken ve vurduktan sonraki hal ve tavırlarına dikkat edin. ne kadar takımı düşündüğünü ne kadar kendini düşündüğünü anlarsınız.
    -yine uefa kupası. kupa töreni esnasında asıl kaptan bülent olmasına rağmen hakan ile birlikte kuğayı kaldırıyorlar. yine lütfen dikkatli seyredin tüm o süreci. hakan'ın kupayı bülent'in elinden alma çabası ve daha sonra kimseye vermek istememesine şahit olun.
    -özetlere baktınız ve hala ikna olmadınız mı ?bunların hepsinin önyargı yada paranoya ürünü olduğunumu düşünüyorsunuz ? o zaman futbolculuk sonrası uefa kupası ile ilgili yaptığı röportajlara bir bakın. ne hagi, ne fatih terim geçer o konuşmalarda.sadece ''biz kazandık, biz başardık'' tarzı kelimeler , arif, küçük (hakan ünsal), okan , hasan şaş gibi isimler yer alır o cümlelerde.
    -bunların hepsinin önyargı ve hayal mahsülü olduğunu düşünmeye devam ediyorsanız eğer o zaman geçen akşam kanaltürk'te katıldığı programı seyredin. benimde galataasray'ımızda eleştirdiğim , yanlış olduğunu düşündüğüm çok şey var.ama başka takımların taraftarı olan arkadaşlarımın yanında kesinlikle eleştirmem galatasaray'ı. ancak bizbizeyken, galatasaraylılar olarak başbaşayken bunları dile getiririm. neymiş efendim hakan şükür aleyhine bağıran taraftarları yönetim organize ediyormuş! o zaman aynı mantıkla hareket edersek , futbolculuğu döneminde hakan şükür lehine bağıran taraftarlarıda yönetim organize ediyordu. neymiş efendim yiğit şardan haddini bilecekmiş. asıl kendisi taraftarını olduğunu söylediği camianın yönetici hakında konuşurken bir değil bin kere düşünerek haddini aşmayacak. neymiş efendim hasan şaş ile birlikte gerets'i uyarmışlar fenerbahçe maçından önce , uğur ve ferhat 'ı oynatmaması konusunda.fakat dinletememişler kendilerini. bu nasıl bir haddini bilmezliktir??? demekki diğer teknik direktörlere o kadar çok etki ediyorlardı ki , kendi istedikleri adamı oynayıp istemediklerini oynatmıyorlardı.bunu zaten biliyorduk ve tahmin ediyorduk. bunu hiç utanmadan , sıkılmadan , çekinmeden söyleyebiliyor. kendisini kulüpten ve yöneticilerinden yüksek görmek bu değilde nedir??bu nasıl bi egodur.sanki hasan şaş , hakan şükür ve tecrübeli futbolculardan oluşan kadrolarda hic yenilmedik.acaba kendisi galatasaray'a geldiğinde , o genç yaşında , herhangi biri ferhat ve uğur için düşündüğü şeyleri onun için düşünseydi ve oynamasına engel olmaya çalışsaydı ne düşünür ne hissederdi?
    -galatasaray tarihine geçmiş metin oktay gibi bir futbolcunun rekorlarıı altüst etmiş , başarılarıyla onu geride bırakmış birisi olan hakan şükür'e yapılanları herkes görüyormuş !!! bu ne hadsizliktir.kendisini metin oktay ile aynı kefeye nasıl koyabilir? demagojiden başka birşey yapmayı bilmeyen , kendi egosunu kulüpten yüksek gören , abilik kisvesi altında siyaset yapan böyle bir zihniyet metin oktay ile aynı kefeye konamaz. galatasaray'ı galatasaray yapan hakan şükür değil, hakan şükür'ü hakan şükür yapan galatasaray'dır.neden sonuç ilişkisini görmezden gelinemez. o kadar gururlu ve onurlu ise adnan polat'ın kendisine sağladığı imtiyazı görmzeden gelerek kendi parasını yatırsa ve öyle üye olsaydı kulübe.hem sağladığı avantajlardan faydalanmak hemde durmadan ileri geri konuşmak ancak hakan karakterinde birine yakışan bir tavır.hemen hemen aynı dönemlerde kaptanlık yapmalarına rağmen neden hakan için değilde bülent için ''büyük kaptan'' diye tezahürat yapılıyor bunu hiç düşünüyormu acaba? kendisi aleyhinde bağıranlar paralı askerler olması , kendisi lehinde tezahürat yapanların galatasaray sevdalısı olması ne derece mantıklı ve tutarlı ?kendilerine vefa gösterilmediğini düşünürken yaptıkalrı hareket ve davranışlar ne kadar vefalı? vefa ;hasan şaş'a, son senesinde, hiçbirşey verememesine rağmen aldığı ücrette indirimde gitmesini isteyerek 1 sene daha oynamasını teklif etmektir.
    vefanın ne olduğun az çok hepimiz biliyoruz.
    vefa ;hakan ünsal avrupada rezil olduğunda ona kapılarını açmaktır.vefa ; sırf boşta kalmasın diye beşiktaş'a transfer olduğunda parayı tercih ettiğini alaycı bir ifade ile dile getiren okan'a kucak açmaktır.
    vefa ; 9-10 maç gol atamadığında bile hakan'ı medyaya yem etmemek için oynatmakta ısrar etmektir.
    ama vefa ; ekmeğini yedikleri camiayı , ellerine geçirdikleri ilk fırsatta düşmanlarına malzeme yapmak değildir.
    hakan şükür, hasan şaş ve hakan ünsal'a yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz.isim olarak , popülarite olarak, para olarak hak ettiklerini fazlasıyla aldılar.ama artık lütfen yakamızdan düşsünler , allaha yakın bizim camiamıza uzak olsunlar.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın