• 46
    tribünde boş yerlerin olduğu değil de tribünün hınca hınç dolu olduğu önemli lig maçlarında, derbi yada avrupa kupası maçlarında asıl sorunu çıkartacak adamdır. türk telekom arena'ya henüz gitmedim o yüzden tribün düzenlerini ve görüş açılarını bilmiyorum ama genel olarak tribünlerin en sağ ve en sol taraflarında görüş pek de iyi değil. mesela bir fener derbisinde üstünde koltuk numarası yazan bilet veya kombinesiyle maça gelen bir kişi kendi yerinde başka birinin oturduğunu görürse ve uyarılarına rağmen o kişiyi oradan kaldıramazsa haliyle en boş gördüğü yere gitmeye çalışacak. o kalabalık ortamda da en boş yer en sikko yer olacağından maçı orda izlemek zorunda kalırsa bu kişini hakkın yenmiş olur, yazık olur bu arkadaşa ve ne kadar çirkeflik yapsa hakkı.

    ama tribünlerin daha boş olduğu normal maçlarda bu kişiye insanca derseniz ki "kardeşim burda benim arkadaşlarım var, onlardan koparma beni, bak her yer boş zaten hadi sen git başka tarafta izle" adam çok ters biri değilse kabul etme ihtimali var. ki etmesi de normal olanı zaten. karşısındakini de düşünsün. o zavalli kişi maçı arkadaşlarından ayrı, yabancıların arasında mı izlesin?

    yani demek istediğim duruma göre her iki taraf açısından da esnetilebilecek diyaloglara neden olan adamdır bu. o anki şartlar altında hangi tarafın durumu oradan ayrılmaya daha makul ise o kişi gitmeli bence. hemen atarlanıp da tribünün ortasında kavga çıkarmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın