• 1
    hürriyet gazetesi fenerbahçe muhabiri. muhabirden öte klasik fenerbahçe taraftarı.

    bugün adnan öztürk'ün açıklamalarını (http://www.hurriyet.com.tr/...utbol/18992030.asp), adnan polat'ın yakında galatasaraydan ihraç edileceği şeklinde yorumlamış kendisi. bu konu hakkında twitterda laf dalaşına girdim, aramızda şöyle bir diyalog geçti:

    chemedya : yakında adnan polat ihraç edilebilir demek ki.bizde olsa başkan ihraç edilirdi - hürriyet futbol http://www.hurriyet.com.tr/.../futbol/18992030.asp aracılığıyla @hurriyet

    ben : @chemedya adnan polat neden ihraç edilsin ki, şike mi yaptı/yaptırdı?

    chemedya : @mustafasimsek adnan polat'ın da 2006 yılında yaptıkları ile ilgili bir kamu görevlisinin itirafları var...şahit olduğunu söylüyor.

    ben : @chemedya o kadar ses kaydına ve belgeye rağmen aziz y.'ın suçsuz olduğunun arkasında dururken, kim olduğu belirsiz bir adamın "ben gördüm" demesi sizin için yeterli mi?

    chemedya : @mustafasimsek hangi ses kaydı? bana aziz yıldırım'ın şike yaptığına dair bir ses kaydı gönderir misiniz lütfen...hepsi internette var.

    ben : @chemedya dökümleri yayınlandı, siz benden daha iyi biliyorsunuzdur hangi ses kayıtlarından bahsettiğimi :)

    chemedya : @mustafasimsek ben hepsini okudum. satır satır...şike ile ilgili tek bir şey göremedim. bir tane örnek yollasanız yeterli....

    ben : @chemedya belediye işçileri muhabbeti desem, tabi görmek istemezseniz benim bunu gördürtmem mümkün değil :)

    chemedya : @mustafasimsek bunun istanbul bşb maçı ile ilgili olduğunu ispatlayacak herhangi bir para hareketi ya da suç üstü var mı?

    ben : @chemedya peki bu para hareketlerini kayıt altına almak çok acimice olmazmıydı sizce, hatta dekontları da saklasalardı falan :)

    chemedya : @mustafasimsek ama hukukta böyle bir şey yok işte...delilsiz suç olur mu. bu söylediğin bir açıklama değil. tel kayıtları delil sayılmaz. şöyle düşün; bir cinayet işleniyor...adamın tipi bozuk diye tutukluyorlar...herkes evet yapmıştır diyor...ama delil yok... bir insan bu şekilde cinayetten hüküm giyebilir mi?

    ben : @chemedya peki cinayeti nasıl işleyeceğini anlattığı onlarca ses kaydı olsa? neyse çok uzattık zaten, yakında açığa kavuşur her şey inşallah

    başta demiştim ya, klasik fenerbahçe taraftarı
App Store'dan indirin Google Play'den alın