• 557
    sosyal medyada başkanlarının bir açıklamasına denk geldiğim takım. özetle diyor ki, zeminleri çok bozukmuş bu nedenle evlerinde oynayacakları fb maçını istanbul'da, ikinci yarıdaki maçı konya'da oynamak istiyorlarmış. bunun için federasyona başvurmuşlar sanırım.

    şimdi böyle bakınca çok mantıklı gelebilir. doğru da olabilir bu istekleri.

    şimdi şöyle bir düşünelim. o maç galatasaray ile olsa ne olurdu? hepimizin bildiği gibi o zemini daha da beter hale getirip bizimle maçı oynarlar, en kasap futbolcularını üstümüze salıp birkaç oyuncumuzu sahada bırakırlardı. hafızası iyi olanlar hatırlar. uğur uçar konya'da buz kaplı zeminde dizini bırakmıştı.

    bir iki sene önce erzurum deplasmanında maçın gündüz saatlerinde oynanması için federasyona başvurmuş, hem federasyondan, hem erzurum'dan hem de diğer tüm spor camiasından tepki almış maçı paşa paşa onların istediği şartlarda oynamıştık. işin ilginci bizden sonra o statta kış şartlarında gece maçı oynatmadılar. bunun gibi bir sürü örnek var.

    velhasıl süper lig tekrardan hoş geldin. bugün hep bu tarz yazılar yazdım ama vallahi doldum. sadece adalet istiyorum. çok mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın