• 3431
    --- ekşi sözlük'ten alıntı ---

    dışarıdan bakınca beşiktaş, piyango tutturmuş ve daha sonra alışık olmadığından çarçur eden adamlar gibi geliyor bana. beşiktaş küçük takım iması değil bu. uzun yıllar şampiyon olamama, ekonomik dar boğaz, statsızlık ve daha sonra gelen iki sene şampiyonluk, işlerin düzelmesi, avrupada başarılı olma. başarıyı sürdürebilir hale getirememe ve bundan dolayı gelen gelirin har vurup harman savurulması. kullanılan düzgün üslubun birden mahalle ağzına dönmesi.

    ft, "derbiyi kazanamazsak rakibimizi alkışlayacağız" diye centilmence bir açıklama yapıyor. ahmet nur çebi de çıkıp "tabi ki alkışlayacaklar, ne yapacaklar başka" diye karşılık verdiğinde sahip çıkmak yerine eleştirilseydi hakkıyla, belki bugünler yaşanmazdı. bu adamın nasıl biri olduğu yıllar öncesinden belliydi. bu hale rağmen hala aday olabileceği bile konuşuluyor. öyle bir gönderilmesi lazım ki bir daha spor camiasının yanından geçmesin

    --- ekşi sözlükten alıntı ---

    o kadar haklı bir tespit ki ama yine de eksik. en önemli sorunları camia olarak iflah olmaz şımarıklık içinde olmaları. doğrudan sorun ahmet nur çebi de değil aslında. ahmet nur çebi bu camianın sadece bir yansıması. ahmet nur çebi bilmiyor mu, takım 3 galibiyet alsa her şeyi unutacak taraftarı var. iki galatasaray'a sallasa bir fener'e destek verse kendisini alkışlayacak milyon taraftarı var. kendilerini başarılı zannediyorlar, kendilerini efendi sanıyorlar, kendilerini şerefli zannediyorlar. kendilerini farklı zannediyorlar. her şeyin altı o kadar boş ki. tek yaptıkları galatasaray düşmanlığı. mesela kadrolarında 3-4 düzgün futbolcu var. birisi gedson, diğeri rashica. onlar bile tırnak içinde galatasaray'a atılan transfer çalımları. taraftarı desen sabah akşam fener över, cimbom'a bel altı gömer. siz busunuz oğlum. siz kendinizi kaybetmişsiniz. siz kötülük içindesiniz. bu halinizle ahmet nur çebi sizin idealinizdeki başkan zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın