• 24
    allah var blog okuyan biri değilim. okusam da bir iki tanedir ve bunları o adamların bizzat yüzüne söylerim. mesela benim blog okuyasım varsa direkt açar franchi'nin blogunu okurum. ya da captano'nun.. alakalı alakasız farketmez. göz atarım. öylesine bir yazı okurum. değinmek istediğim konu başka aslında. bu arkadasın blogunu takip etmiyordum mesela ama twitter'dan gelen güncellemeler, başkalarının söylediklerini harmanlamalar sonucu bazı şeyleri kavrayabiliyorum.

    gelelim bir başka konuya. ulan 100'ünüzden 95'inizi toplasam bu ülkenin yönetim biçimini sevmezsiniz. be o zaman akıl yoksunu musunuz? niye bu ülkede yaşıyorsunuz. beğenmiyorsanız yaşamayın... böyleeee demeeeek kolaaaayy işteeeeeee. ( ağzımı da yavşata yavşata konusurum ben böyle)
    gel gelelim başka bir noktaya. evet bu pclion arkadasa taraflı davrandığını söyledim. bu demek değildir ki onun yazdıklarını beğenmeyeyim. daha da önemlisi bu demek değildir ki onun yazdıklarını beğenmiyorsam okumayacağım.

    beğenmediğim bir yazıyı, makaleyi okumayacak kadar aciz ve salak değilim. bizzat bunun dersini aldım ve 3 gece aralıksız bir şey okumam gerekiyorsa da okurum. bu işten para kazanıyorum. öyle çocuk muhabbetine girilmesin. top benim. beğenmiyorsan siktirgit sikerim demekle olmaz. sen böyle dersen diğer biri gelir der ki: yaşadığın şehri beğenmiyorsan havasını soluma ırzını sikiyim. geber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın